Krysset 71 grader nord som en trøtt mann

En kjapp melding nå, så skriver jeg mer imorgen.

Etter 6 harde og kalde timer på sjøen kom jeg fram hit til Gjesvær. Nå er det ikke så mange øyer å gjemme seg bak lenger! Sjøen hadde lagt seg litt mer etter stormen, men det var fortsatt bra med bølger. Innløpet inn hit er rikt krydret med skjær, grunner og holmer så det var som å kjøre slalom å komme seg trygt til havnen.

Er veldig sliten og trøtt, så på tide å legge seg. Hvis værmeldingen holder seg runder jeg Nordkapp imorgen! Rart å tenke på for en enkel kar som meg… 🙂

Idag krysset jeg 71 grader nord! Opp til nå har jeg tatt hvert eneste padletak alene, men det er godt mulig jeg sjekker med lokale innbyggere her i Gjesvær om jeg kan få til følgebåt imorgen. Jeg er veldig lite lysten på at noe skal gå galt når jeg er SÅ nærme slutten av ferden.

Da jeg begynte drøye 3 måneder siden fikk jeg en SMS fra søsteren min hvor det sto: Et eventyr har begynt! Og hvem vet – imorgen kveld kan det hende jeg kan sende en melding tilbake hvor det står: Et eventyr er over.

Jeg har vært så opptatt med padling i det siste at jeg har ikke skrevet så mye om ME. Ønsker å takke alle dere MEere for støtte i gjesteboka. Og til alle dere som har bidratt til innsamlingsaksjonen: MANGE TAKK!!

Hvis du leser dette og til vite mer om aksjonen, se Om ME knappen til venstre!