Ikke glem ME-saken!

Tirsdag den 4. oktober kan du lese om turen min i Vi Menn! Bladet skriver om turen over 7 sider med mange bilder. Hvis dere liker hjemmesiden vil dere garantert like artikkelen også!

Siden jeg kom hjem fra ferden har jeg fått svært mange gratulasjoner – tusen takk for det! I tillegg har mange sagt at de liker bildene jeg har tatt, og det er veldig koselig å høre. Jeg gleder meg til å lage lysbildeopplegg fra turen når høsten kommer over oss.

Idag er det 2 uker siden jeg runda Nordkapp. Det føles veldig rart å være tilbake i byen. Den første uka følte jeg meg som en fremmed i mitt egne hjem. Livet var liksom enklere når jeg bodde i telt, og alt jeg eide fikk plass i kajakken. Det har også vært en nokså brå omvending å komme tilbake på jobb. Veldig fint å treffe alle kolleger igjen, men samtidig slitsomt å plutselig skulle ta innover meg masse inntrykk på en dag.

Jeg merker et savn etter å være der ute på sjøen. Å treffe nye flotte mennesker, og å padle strekk langs kysten jeg aldri har sett før. Men – alt til sin tid – og nå er det bare å roe ned egget og bli en Oslo-borger igjen!

Tusen takk til alle dere som har valgt å sponse ME-saken!!! Det setter jeg, og mange andre veldig pris på! Jeg vil i løpet av en uke eller to sende ut innbetalingsblanketter.