Nytt eventyr

Velkommen! Her kan du lese om ferden jeg satte ut på våren 2005. Du kan lese dagbok, se bilder og granske kartet som viser ruten. I tillegg ligger det mange innlegg i gjesteboka fra menneskene jeg traff underveis.

Da jeg kom tilbake fra kajakkturen spurte mange: “Hva blir det neste eventyret?”. Først svarte jeg at det var på tide å roe seg ned. Faktum var imidlertid at en 20 år gammel drøm lå og gnagde i meg. 2007 gikk med før jeg bestemte meg for å oppfylle drømmen om å gå langs hele den Kinesiske muren.

Nå har jeg sagt opp jobben, og er i ferd med å selge rekkehus, møbler, hvitevarer, bil osv for å finansiere det Kinesiske eventyret.

I april reiser jeg til Kina for å studere Mandarin. Omtrent ett år senere reiser jeg til Jiajuguan for å sette ut på ferden langs den Kinesiske muren.

Her kan du følge eventyret: www.thegreatwallker.com