Skriver sak for Vi Menn

Våknet gry tidlig idag. Kroppen er på en måte fortsatt i ventemodus på å padle rundt Nordkapp, og da lønner det seg som kjent å begynne tidlig…

De siste ukene har jeg snakket med Vi Menn, og de ønsker å kjøre en sak på turen! Jeg tilbrakte derfor formiddagen med å lage et utvalg av de drøyt 4.500 bildene jeg har tatt på turen.

På ettermiddagen besøkte jeg Vi Menn, og vi ble sittende å prate, og se gjennom bildene en del timer. De ønsker å kjøre 6 siders sak om opplevelsene mine.

Dere som vil lese mer om turen, og vil se en del bilder som ikke har vært Dagens bilde ennå, får kjøpe nr 40 av Vi Menn!

I 5-6 tiden dro jeg hjem til foreldrene mine og spiste en deilig middag. Så var turen endelig kommet til å dra hjem til Holmlia.

Etter middagen ble jeg veldig sigen… De siste 4 månedene har jeg måtte stable på beina en del krefter, utholdenhet og mot til tider. Nå derimot kan jeg senke skuldrene helt for første gang på lenge. Skal bruke formiddagen imorgen for å skrive mer om opplevelsene på turen (for Vi Menn) og så blir det å flate HELT ut… 🙂