Rir av første høststormen

Det ufyselige været lot ikke vente på seg. Inatt har det blåst veldig hardt. Så hardt at hele hytta ristet fysisk. Det er godt å vite at hytta er tjoret fast til bakken med tykke stål wire. Da kommer hvertfall ikke taket til å fly av i de værste vindkastene… Rett utenfor Burstad på litt mer utsatte strøk har det vært storm nå! Dette pisker opp vannet betraktelig.

Like før vi la oss for kvelden tok jeg turen til et sted med mobildekning for å få inn værmeldinga for imorgen. Jeg sto nærme vannet, og plutselig så jeg en 2 meter høy hvit søyle full av vann som fløy bortover vannet. Litt senere var det flere. Det var som om hvite spøkelser danset på vannet. De danset bortover, og nå og da tok de plutselig av, og fløy rett til værs. Det var ganske vilt å se på.

Da jeg var liten pleide grandonkelen min å prente følgende inn i skallen min. Har tenkt en del på det de siste dagene, så siden jeg tror det er noe å hente fra det kommer det her:

Du kan kjøpe et godt måltid, men du kan ikke kjøpe deg god apetitt.
Du kan kjøpe en god seng, men du kan ikke kjøpe deg god søvn.
Du kan kjøpe gode joggesko, men du kan ikke kjøpe deg god kondisjon.
Du kan kjøpe venner, men du kan ikke kjøpe deg vennskap
Du kan kjøpe sex, men du kan ikke kjøpe deg kjærlighet