Sammen med broder’n :-)

Idag kom Jon til Burstad! Jeg var oppe på fjellet og ropte etter han. Plutselig hørte jeg et rop fra bak meg, og det var brodern. Han hadde lagt fra seg tingene ved teltet, og var klar for litt mat. Siden det er meldt stiv kuling snart var det like greit å innta hytta til Arnold inntil det værste været har gitt seg.

Etter ikke så veldig lenge blåste det opp. Vi satt inne i hytta som to Hobbiter som ikke hadde truffet hverandre på lenge. Snakket om løst og fast og oppdaterte hverandre på alt som har skjedd siden sist vi møttes. Jon bor jo i England, så det er ikke så ofte vi treffes.

Arnold – mange takk for lån av utebadstue fra 1914 igår, og for at vi kan være en dag eller to på hytta di hvis det blåser opp for mye! Håper reisen tilbake til Hammerfest i sjarken gikk bra!