Venter i spenning på besøk fra min bror Jon

Dette ble en nokså lang dag, og det var en del spenning knyttet til kryssingen av Revsbotn på rundt 10 km. Jeg gikk i land før ferden over fjorden for å fylle opp med vann. Det var nokså store havdønninger, og derfor var det vanskelig å finne et egnet sted å gå i land. Jeg måtte padle rundt Revsneset før jeg kunne komme meg iland. Turen over Revsbotn gikk greit.

Da jeg kom til Burstad tenkte jeg det var nok for dagen. Jeg padlet forbi Burstadsundet og kom inn i en flott liten fjord som minnet om en bortgjemt lagune. Det er veldig fint her! Arnold hadde nettopp brukt badstuen og spurte om jeg ville ta en økt der også. Jeg takket ja, og det var sinnsykt deilig å varme opp kroppen i en varm badstue med einer lukt.

Det er nær null dekning på mobilen her, så for å få nogenlunde kontakt med omverden må man gå et godt stykke opp på fjellet. Broren min skulle gå til fots fra Snefjord og hit. Jeg dro opp på fjellet for å se om vi kunne finne hverandre. Etter en stund ble det mørkt, og litt senere tikket det inn en sms om at han hadde truffet på folk omtrent halvveis hit, og tatt inn hos de. Takk for at du huset brodern Knut!

Jeg ble ganske bekymret da det var gått så lang tid uten at jeg hadde hørt fra han. Det viste seg at han hadde satt avgårde i heftigt tempo, men det var svært kupert og ikke noen sti å følge, så derfor tok det lenger tid enn antatt.