Hvis det er 40 mil fra Tromsø til Nordkapp, så er det bare 35 igjen nå! :-)

Da jeg skulle laste opp kajakken idag, var den helt snudd rundt. Baugen som alltid peker oppover mot land når jeg fortøyer, pekte ut mot sjøen. Høyvannet gikk mye høyere enn gresset jeg dro den opp på, og hadde løftet og snudd hele kajakken! Godt jeg har disiplin på alltid å binde den fast til en tung stein, ellers hadde jeg vært uten kajakk nå…

Idag har jeg sett mange fantastiske fjell, og 4-5 av de har hatt isbreer. Stort syn! Mange av fjellene har ingen vegetasjon øverst. Kan hende jeg trodde jeg var mettet av inntrykk bare fordi jeg har padlet mye i regn og tåke den siste uka…

Jeg spiste lunsj ved foten av Ullstinden på 1093 moh. Da jeg gikk i land var vegetasjonen som i Jotunheimen. Mens jeg satt der og spiste så jeg for første gang iår et gult løv falle til bakken.

Da jeg gikk iland for å slå opp telt kom et ektepar i midten av 60 åra forbi, og de fortalte svensker hadde overnattet her tidligere iår. Jeg spurte om det var Barbro og de nikket. Artig siden jeg hørte hun la igjen melding i gjesteboka nettopp idag! Han spurte om jeg skulle videre østover eller vest, og det er første gang jeg har fått spørsmål om de himmelretningene, men idag har jeg padlet nesten bare østover.

Han fortalte også at de pleide å gå denne runden hver kveld. Jeg sa med glimt i øyet at det var jo ikke vanskelig å forstå, for kona hadde nå en svært så spretten rumpe. Da brast de begge i latter. Deilig å være her oppe i nord hvor man kan slenge med leppa uten at noen tar seg nær av det…

Nå ligger jeg i soveposen med fleece posen inni. Det er godt og varmt, og jeg har spist kvelds og drukket kakao. Deilig 🙂