Massasje overraskelse

Turens første sommerdag. Endelig! Dagens store happening var en overraskelse jeg var blitt lovet av Anne-Lise som er en god venninne av min søster (og av meg :-). Hun jobber forøvrig også i DnB NOR.

På jakt etter overraskelsen ble jeg først dirigert til nordsiden av Klosterøya. Trodde overraskelsen skulle skje der, men etter å ha snakket med Anne-Lise ble jeg bedt om å padle videre inn til Selje. Der ble jeg tatt i mot på Selje Hotel (http://www.seljehotel.no/norsk/). Dette hotellet har en egen spa-avdeling (http://sportoghelse.no/hotell_selje_norge.htm) hvor jeg fikk utdelt håndkle, shorts og badekåpe. Følte meg som rene James Bond der jeg spradet rundt som en konge. Etter noen timer med boblebad og swimmingpool i hotellets SPA-avdeling var det tid for massasje. Tusen takk til masøse Jorunn for utmerket service og enda mer takk til Anne-Lise, Tone, mamma og pappa for en super overraskelse!

Spiste middag i 20:00 tida og padlet deretter videre langs sørsiden av Stadlandet. Slo leir for natten på et idyllisk lite sted som heter Indre Fure (http://www.indrefure.net/) og fikk med meg en fantastisk solnedgang.

Er veldig spent på morgendagen da turen går langs yttersiden av Stadlandet, et havområdet kjent for røffe værforhold. Wish me luck!