St Hans bål en dag forsinnket

Etter å ha spist frokost og sagt farvel og takk for gjestfriheten til Bjarnhild og Asmund var det ut på sjøen igjen. Det blåste frisk motvind HELE dagen. Ca 7-8 sekundmeter. Etter over 2 timers padling i under 4 km/t kom jeg til passende øy og spiste gryn. Sola tittet fram. Deilig å varme seg litt for det var kaldt i vinden. Hadde flott utsikt over Den Norske Hesten på ferden over, men det var så mye bølger at jeg torde ikke ta fram kamera på sjøen.

Fortsatte til sørsiden av Atløya. På dette siste åpne strekket ble bølgene friskere og slo stadig over kajakken. Siden det var bra sikt var det faktisk artig å leke seg i bølger/vind som lå på grensen til det jeg har mestret så langt. Måtte legge meg godt inn i de som slo over for ikke å miste balansen. Hadde det vært dårligere sikt hadde jeg neppe lagt utpå.

Spiste middag på en liten øy og håpet vinden ville løye. Kl nærmet seg 22. Det gjorde den ikke, så jeg tok sikte på et bål ved Gjervik. Traff folk der som feiret St Hans en dag forsinket pga dårlig vær. Det gjør virkelig godt å høre lokalfolk klage på sommeren så langt 🙂 Da får jeg bekreftet at jeg har vært uheldig med været. Varmet den kalde skrotten min ved bålet før jeg slo opp teltet og la meg.

Hører det verserer flere versjoner av hva som krøp oppover låret mitt den dagen på Sognefjorden. Kan forsikre at det var nok bare et insekt på ville veier…