Et eventyr er over!

Jeg lander kl 20.40 i Oslo på torsdag. Det blir kaker kl 22:00 hos foreldrene mine på Nordberg! Sent men godt. Kom gjerne innom       🙂

Nå er jeg på Nordkapp. Satte ut fra Gjesvær kl 5.15 idag tidlig. Til tross for at været oppførte seg, var det bølgehøyde på mellom 5 og 8 meter. Mao det høyeste jeg har hatt på turen.

Kunne skrevet mye om dagens padling, men skriver heller litt om hva som skjer i skallen… Mange jeg har snakket med sier at det er helt uvirkelig at jeg er framme nå, og for å være helt ærlig tenker jeg det samme selv. Selv om det er jeg som har padlet strekket, så er det ikke så lett å skjønne at jeg er framme nå.

Nå ligger jeg i teltet på Nordkapp platået. Det er litt artig å vite at det neppe er telt oppslått lenger nord enn her. Allerede imorgen kveld er jeg hjemme i Oslo, og det er helt sprøtt, for hjemmet mitt er jo der hvor jeg og teltet er! Det har flyttet seg takt med meg de siste 4 månedene.

Allerede på mandag er jeg tilbake på jobb. Det blir artig å treffe gode kolleger igjen, men det vil nok ta litt tid før jeg vender meg til kontorjobb!

Mange tanker i hodet for tiden. Jeg er veldig glad for denne natten på Nordkapp før jeg vender tilbake. Jeg regner med å fortsette å skrive en uke eller to, og jeg har noen severdige bilder som vil vises på Dagens bilde i tiden framover.