Tusen takk for støtten Jon!

Idag dro Jon tilbake. Det er synd at vi ikke har kommet av flekken mens han har vært her, men jeg er veldig takknemlig for at han var her disse dagene. Nå er jeg tross alt bare tre padledager unna målet, men er værfast idag den fjerde dagen på rad! Det skal mindre til å gjøre en kar gal… Jeg fikk heldigvis radioen til å fungere etter at han hadde dratt, så da hadde jeg litt å høre på mens jeg leste gamle Donald blader på hytta…

Ikveld kl 22 går jeg ut for å sjekke meldinger og får mld om ca 2-3 ms imorgen. Vet ikke helt om det kan stemme for nå er kl 23, og det uler ganske så bra ute, og det gjør det i Havøysund også ifølge meldinger fra Jon derfra. Satser uansett på å gjøre et forsøk på å komme meg de 22 km over til Havøysund imorgen for der venter en natt på et hotell Jon har tatt inn på.

Det jeg er mest redd for imorgen er at vind over så mange dager har pisket opp sjøen så mye at det blir hardt selv med bare de 2-3 ms som er meldt. Men den utfordringen / sorgen får jeg ta imorgen. En annen ting er at jeg ikke har helt oversikt over tidevannet mtp å komme seg gjennom selve sundet ved Havøysund. Men det er ikke stor krise å gå i land tidligere, og så heller komme tilbake når tidevannet snur.

Håper virkelig at vinden / havet er såpass bra imorgen at jeg kommer meg til Havøysund!

MANGE TAKK til Jon som tok turen først til oslo, og så hele veien opp til Alta for så å leie bil for å besøke meg! Mange takk Jon. You have helped me stay sane… 🙂