Værfast sammen med Jon

Dårlig vær idag også. Jon og jeg holder oss mye innendørs. Jon tester kajakken en liten tur, og jeg blir litt redd for at jeg ikke skal se han igjen når han drar rundt odden her på Burstad, men han var snart tilbake. Han tok med videokamera, så vi har filmet litt. Han tok også med en mp3 spiller med masse musikk og små bærbare høytalere, så vi har nå fått oss litt underholdning idag.

Har ekstremt lite kontakt med omverdenen for jeg vet ikke hvor lenge jeg kommer til å bli værende her, og må derfor spare veldig på mobilbatteri. Beklager derfor til alle de som har sendt melding og ikke fått svar!!! Jeg skal svare på meldinger så snart jeg vet at jeg får ladet opp batteriene.

Jon må tilbake imorgen, og selv om jeg tenker at det kan jo ikke ha vært værre stelt med været, så kan jeg heller ikke ta på meg noe av skylden for akkurat det. Vi / jeg kunne jo ha vært framme ved Havøysund nå hvis været hadde vært bra!!! Kjipt å tenke på, men jeg har ikke latt det gå utover humøret for jeg har fortsatt en del dager til rådighet og bare jeg kommer til Havøysund er jeg fornøyd! Til det trenger jeg bare to hele gode dager, og jeg har 8 hele dager til rådighet, så det burde jo la seg gjøre!

Hver kveld og tidlig morgen drar jeg ut for å få oppdatert værmelding pr sms. Det kan være utrolig kaldt og surt å stå ute i regnet, kulda og stiv kuling med hånden høyt hevet for å fange smsene som svirrer rundt i luften…