Standard dag idag, hvis det å padle alene i Nordishavet kan kalles standard

Fylte på med vann kort tid etter start. Padlet ca 4 timer før lunsjpause ved Sørklubben fyr som ble den eneste pausen idag. Der var det et vrak av en fiskesjark. Tror ikke det var så gammelt. Skipet var revet i stykker i midten og de to delene lå 30-40 meter fra hverandre. Jeg gikk rundt vrakdelene med stor respekt og håpet at ingen liv var gått vært da det forliste. Det må ha vært sykt ville krefter i sving for å gjøre slik skade.

De 10 km over Lyngen til Vorterøy gikk greit til tross for at det blåste opp motvind på slutten. Fant en knall flott teltplass og så solnedgangen fra teltet mens jeg leste Agent X9.

Hvis været er greit skal jeg krysse de 17 km over åpent hav over Kvænangen imorgen. Det blir det lengste strekket over åpent hav på hele turen. Nå regner det ute, men i teltet er det tørt. Har hørt mye på radio ikveld.