Begynner på det siste strekket

Nå som den siste økta står igjen er det store sjanser for at dagsrapportene kommer uregelmessig og i stikkordsform. De tar lang tid å skrive, og nå er tidspunktet kommet hvor jeg har behov for å skrive mer i min personlige dagbok. Det er mange tanker som svirrer i hodet. Jeg tenker mer og mer på hva denne turen har gitt meg. Hva jeg ønsker å dra med meg av erfaringer og visdom inn i hverdagen i Oslo.

Hva er egentlig viktig her i livet? Det er jo kjekt å fundere litt på.

Etter en siste halv dag hos familien Lindegård bar det avgårde igjen

Jeg har lastet opp 20 nye bilder som Dagens bilde, og oppdatert – I pressen (link nederst til venstre på hjemmesiden) med 5-6 nye saker.

Det var en utfordring å få alt inn i kajakken denne gangen. Jeg har mye mat med meg, og i tillegg skal fleece posen ha plass. Det gikk akkurat. Får også sendt noen ting hjem som f.eks. solkrem…

Etter én times padling i medstrøm kom jeg til Kvaløybrua og der sto familien til Roger for å vinke en siste avskjed. De hadde tent bål og greier. Koselig.

Det var deilig å være på vei igjen vel vitende at jeg kun har igjen ca 15% av turen. Da jeg padlet de 5 km over Grøtsundet kom månen opp fra bak et fjell. Jeg har alltid vært fascinert av, og fulgt nøye med på månefasene på tidligere turer, men denne gangen har jeg jo nesten ikke sett snurten av den! Mye dårlig vær…

Det var også deilig å ha friske forsyninger, nyvaskete klær, telt og ikke minst at tørrdrakten er reparert.

Jeg har ikke nevnt dette før, men gummimansjettene – spesielt den i halsen – er blitt veldig slitt, og et par steder var det gått hull. Dette skyldes delvis dårlig vedlikehold fra undertegnede og delvis ekstrem bruk… Anyway – det har vært lite lystbetont å padle i en tørrdrakt som ikke var tett, og det har nok også vært svært dumt, men jeg har ikke sett så mange gode alternativ. Nå som drakten er reparert er den som ny og vil holde resten av turen.