Nærmer meg Tromsø

Dette er første dagen på uke 13 på denne ferden. Jeg skulle skrevet i ‘Hver annen uke’ på hjemmesiden, men det får vente til jeg er i Tromsø. Idag kom jeg meg avgårde nokså tidlig for andre dag på rad. Nå er det om å gjøre å benytte de lyse timene som er. Det er ikke så fristende med nattpadling videre – hvertfall ikke over åpne strekk på 4-5 km hvor det kan komme hurtigbåter.

Idag ble det også lite med pauser. Jeg er veldig giret på å komme fram til Tromsø. Siden det er en del dårlig dekning padler jeg med mobilen avslått, og merker at det gjør at det går raskere. Det blir full fokus på padlingen. Idag traff jeg heller ikke et eneste menneske før jeg kom hit til Sandneset. Jeg så en tynn blå røyksøyle som sto opp fra en pipe. Kom i kontakt med Ivar som var på tur hit – kona hans ville ikke bli med fordi det var så dårlig vær. Jeg spurte om jeg kunne få slå opp telt i hagen, men han tilbød meg å overnatte i annekset han bygde kort tid siden. Mange takk for tilbudet, og takk for en hyggelig kveld der i den fine hytta deres! Det var deilig å se kveldsnytt for første gang på rimelig lenge. Det gjør at man føler seg litt normal…