Grått, grått, grått

Idag var alt grått: Himmelen, sjøen og fjellene – det lille jeg så av dem. Jeg padlet forbi flere flotte fjell på over tusen meter, men så bare de nederste 2-300 meterene… Følte meg litt snytt. Siden det også yret og regnet om hverandre ble dette en svært effektiv dag. Dårlig vær = få pauser. På drøye 7.5 timer hvilte og spiste jeg bare i tre kvarter. Spiste nisten under paraplyen. Ganske stusselige greier, men ‘but what can you do?’

Da jeg rundet noen og tredve kilometer var jeg klar for å slå opp teltet, men det var så bratte fjell på Andørja at jeg slet skikkelig med å finne noe sted å slå opp teltet. Med ulykken i Geiranger friskt i minne holdt jeg godt avstand til klippene. Da jeg nærmet meg Fornes så jeg et hus i bakken, og håpet at det var en grei hage der. Jeg kom i prat med Per Inge. Takk for gjestfriheten Per Inge – takk for praten – det gjorde veldig inntrykk å høre alt du har vært igjennom i det siste. Jeg føler med deg.

———————————————-

Det har vært svært dårlig dekning i det siste, så derfor ligger jeg på etterskudd med rapportene. Jeg har hatt to lange dagsetapper også, og prioriterer å komme til Tromsø så ført som mulig. Jeg er ca 1 mil sør for Finnsnes nå og drar videre straks. Oppdaterer mer ved neste anledning!