Padlet over Vestfjorden og fikk påvist øyekatar

Idag var det meldt bra vær, og det ble også bra padlevær. Det ble en spurt over Vestfjorden for å rekke fram før legekontoret stengte der. Rakk det med 4 minutter til gode etter drøye 15 km over fjorden uten en pause. Legen påviste øyekatar og jeg fikk resept til dråper og salve. Deilig å få det ut at verden, og om 2-3 dager kan jeg forhåpentligvis begynne å nyte landskapet her med begge øyne!

Legen kommer fra Danmark og heter Marlene. Etter vakta kom hun ned til restauranten og vi spiste middag sammen. Jeg ventet til kvelden for å slippe motstrøm innover Tjeldsundet. Det var artig å prate med en annen ‘innflytter’ om hvordan det er å bo her oppe. Hun skal være vikar her i 3 måneder. Mange takk for selskapet Marlene, og lån av dusjen! Lykke til med studiene til høsten også 🙂

Økten innover sundet gikk radig unna. Det var sterk medvind! Da klokka nærmet seg midnatt satte jeg opp teltet. Hadde tenkt å bare sove ett par timer på det mørkeste, men da jeg så at jeg bør klare å komme gjennom hele sundet til havet på den andre siden tenkte jeg det var best med en skikkelig natts søvn, og heller gi jernet imorgen.

Jeg glemte å takke Eivind eller Eivinovich blandt venner for innsats som værmelder, oversetter til Engelske tekster (imponerende!) og DB mann når det trengs. (DB står for database)