Endelig framme i Bodø!

De siste dagene er det blitt mye kaldere, det har vært motvind -til tider sterk – og det har regnet. Derfor føltes det veldig godt å dra kajakken opp på brygga i Bodø sentrum og stasjonere den i lokalet til Nordlandsbanken. Bjørn Sture som kontaktet meg etter å ha lest en artikkel på intranettet til DnB NOR hvor jeg jobber, tilbød seg å hjelpe til i Bodø, og det setter jeg veldig stor pris på!

Planen for idag er å kjøpe klær – varme klær… Og så blir det en tur innom posten, og KINO!!! Planlegger å se Sin City som Jean-Luc anbefalte i gjesteboka en stund tilbake.

Litt om turen hit: Det var en del motvind, men etter at jeg hadde passert Mårnesskagen og fikk se Bodø tror jeg bare en spekkhogger hadde kunnet stoppe meg. Det er en del spekkhoggere i disse farvann da… 🙁 Det ble to ganske lange strekk over åpent hav.

Kollega Eivind skrev igår at jeg måtte stille opp på brygga foran web kamera… Det ble for sent igår, men imorgen – altså onsdag – vil jeg stå foran web kameraetkl 15! Følg med følg med… Vil jo bare være en liten prikk, men slik er jeg da også for båtene som kjører på havet!