Tvunget til en hviledag til

Idag ble nok en rolig dag i Brønnøysund.

Var innom posten og idag hadde heldigvis pakken fra foreldrene mine kommet. 10 poser Real turmat, energy bars, sports drikke (veldig kjekt på varme lange dager), de to siste oversikts kartene jeg trenger til Nordkapp, ekstra mobiltelefon batteri og Fantonald (butikken hadde ikke Fantomet krønike inne…) Mange takk for alle varene mamma og pappa!

Har også kjøpt en mygghatt idag. Jeg pleier å ha på tørrdrakten til jeg er klar til å gå inn i teltet, så det er bare hender og hode som er eksponert, men slår man opp teltet et sted med tilstrekkelig mange knott kan man rett og slett bli gal av alle stikkene!

Har også lastet opp 11 nye Dagens bilder, så nå skal det hvertfall rekke til jeg er i Bodø.

Da jeg kom tilbake til det som var Solli camping plass var jeg veldig spent på vinden. Den hadde desverre løyet ganske lite, så jeg bestemte meg under tvil til å vente med avreise imorgen. Jeg begynner å bli km freak nå, og hater dager med 0 km, bortsett fra de planlagte, men bedre å spare på kruttet til imorgen.

Takk for pep-talken ikveld Roger!