Takknemlig

Dette ble en veldig bra padledag!

Svak medvind selv om det var meldt 5 sekundmeter motvind, og behagelig temperatur.

Målet for dagen var å komme meg inn i Nordland og det gikk greit. Må innrømme at smilet var ganske stort da jeg passerte fylkesgrensa inn i Nordland. Uansett hvordan det går nå føler jeg hvertfall at jeg har padlet et saftig støkke av Norge.

Det var en helt fantastisk natur og sola spilte nok en ‘opera’ i skyene mens den dalte ned mot horisonten.

Jeg ble plutselig ganske emosjonell og følte meg rett og slett veldig heldig for at jeg i det heletatt har fått dra ut på en slik tur. Jeg har jo stått på selv for at det skulle gå i orden, men likevel er jeg svært takknemlig for at ting har lagt seg til rette. Som dere som kjenner meg vet, er jeg kristen, og det gjør nok sitt til at jeg sjelden føler meg alene ‘her ute’. Hverken når ting er veldig bra (som de var idag) eller når ting er veldig dårlig.

Å kunne tilbringe så mye tid ute i frisk luft, oppleve så mye natur og treffe så mange interessante mennesker er en gave og noe jeg sent vil glemme.

Ønsker å takke alle dere ‘der hjemme’ som ber for meg! Det setter jeg veldig stor pris på!