Mye mat for å holde motoren igang

Idag ble det en tidlig start. Gutta på fyret skulle ut på oppdrag, så kl 8 var vi ute. Jeg spiste frokost ved kajakken til kl 9 og begynte da å padle.

Det var en del motvind idag, men siden det er mye øyer her ble det lite bølger, og da gikk det greit. Det er enklere å padle teknisk godt og derfor effektivt når det ikke er så mye sjø synes jeg. Hvertfall på lange strekk. Den nye lette åren er virkelig deilig. Merker det på slutten av dagen. Har kommet inn i Nord-Trøndelag nå!

Idag har jeg spist 4 bananer, 200 gram sjokolade, 8 brødskiver, en god porsjon havregrøt, tre salttabletter, en pose real turmat og en halv sjokoladekake. Tror jeg fikk med meg alt da. Kunne sikkert spist mer, men det er kjedelig å knaske hele tiden…

Jo! Og så en halv pose Sørlands chips. Visste det var noe jeg hadde glemt!