Nesten halvannet kilo sjokolade

Dagen begynte med en nedtur på Coop på Uthaug da det viste seg at pakken som ble sendt fredag som hastepakke ikke hadde kommet fram. Fikk hvertfall kjøpt brød, pålegg og nesten halvannen kilo sjokolade(!) Tusen takk til de to damene på butikken som etter iherdig innsats fikk pakken omadressert til Stokkøya postkontor.

Etter å ha padlet over Bjugnfjorden ble det frisk medvind resten av dagen. Det var så kjølig at jeg måtte på med ull på overkroppen for å ha det behagelig varmt i en pause.

Selv om det blåste friskt var det en del øyer som tok av. Men ett sted fikk jeg en bølge som brøt over meg og kajakken. Jeg så den heldigvis komme og fikk lagt meg godt inn i den for ikke å bli kasta overende. Den var på høyde med skuldren min da den braste over meg. Ny opplevelse når bølgene blir så nærgående, men nå er jeg én padleerfaring rikere… 🙂

Fikk overnatte hos foreldrene til Svein som er sammen med Inger. Deilig. Det regnet veldig hardt på slutten av dagen, og inatt.