Inn i Sør Trøndelag

Har fått høre at det er kommet inn flere hilsener fra ME-ere i gjesteboka. Takk! Håper å kunne fremme saken deres!

Dette ble en bra dag. Det var svak motvind mesteparten av dagen, men ikke mye. Startet tidligere enn på lenge.

Siden jeg nærmest har padlet på nettene i det siste var det fint å padle litt mens det var folk på sjøen. Traff på en liten rød jolle med 5 svensker ombord. Alle utstyrt med fiskestang. Påmontert hadde de ekkolodd system for å følge med på dybde og evt se stimer. De sa det var 15 grader i vannet, og da er det blitt noen grader varmere i det siste. Derfor kommer jeg til å droppe ullundertøyet på overkroppen idag og bare ha på superundertøy.

Hele dagen har jeg hatt Hitra på nordsiden. Passerte forresten inn i Sør Trøndelag igår! Naturen er blitt mykere og mildere. Det er flust av gode teltplasser! Etter å ha satt opp teltet og gjort meg klar for natta ble det et voldsomt leven utenfor. Jeg kikket ut og det var en mink som var på nattjakt. Jeg lagde de dypeste skumleste lydene jeg kunne fra inne i teltet. Den stoppet og stakk hodet opp. Snart var den på vei bort og fuglehylene avtok etterhvert. Akkurat nå (morgenen etter) har en Hegre satt seg like ved teltet. Den ser ganske deppa ut og driver og steller seg. Stor fugl!