Skremte mink og padlet til 4 på natta

Idag har vært en veldig bra dag. Bra på land og bra på sjøen. Etter en god natts søvn takket være gjestfriheten til Annicken og Andreas, dro jeg til byen og hentet nytt liggeunderlag og annet utstyr. Takk til Fredrik som sendte dette kjapt oppover! Fikk også oppdatert hjemmesiden med ME informasjon og i løpet av helgen blir kanskje broren min ferdig med et skjema som kan brukes for sponsing. Ble også intervjuet av Tidens Krav som er lokalavisa i byen.

På kvelden fortsatte turen østover og nordover. Jeg fikk medvind inn Vinjefjorden og innen jeg skulle opp Sålåsundet hadde vinden løyet. Det var helt rolig på sjøen. Så bare noen få båter fra midnatt fram til kl 4 da jeg gav meg. Like før jeg var framme skremte jeg en mink som hoppet i sjøen fra halvannen meters høyde bare noen meter foran meg. Jeg slo opp teltet like ved Aukan for imorgen skal jeg besøke kollega Leif Kruse.

Tok bare én skikkelig pause idag. Kroppen fungerte bra og kilometerene gikk unna uten at det ‘kostet’ for mye.