Kristiansand er en sjarmerende by!

Gratulerer så mye med nurket Tove! 3340 gram og 50 cm høres ut som et utmerket utgangspunkt for livet 🙂

Idag var første gang jeg våknet lenger øst enn Lindesnes. Det har vært litt av en omvei å komme seg rundt det ‘feite’ sør, men nå peker nesa stort sett mot Nordkapp!

Sov ca 5 timer natt til idag, og merker at det er for lite hvis man skal padle langt. Idag var det medvind! Etter lunsj padlet jeg et par km over åpent vann. Midt utpå ble jeg usigelig trøtt! Holdt på å sovne flere ganger. Høres sikkert rart ut for kroppen padlet, men hodet ville sove. Da jeg kom iland var det opp med kajakken, ut med (tynt) liggeunderlag og sove. Kom noen forbi i båt som så rimelig bekymra ut. Jeg satte meg opp og smilte og vinket. Etter en liten time på øyet fortsatte ferden.

Kristiansund er en veldig sjarmerende by! Padlet gjennom sundet og ble overrasket over blandingen av gamle ærverdige hus, ‘metropol’, sjøbuer, industri, boligfelt og hytter godt blanda sammen.

Etterhvert traff jeg Annicken som malte rekkverket på flytebrygga. Etter å ha pratet litt spurte jeg om å få låne noen kvadratmeter gress for å slå opp teltet, men hun inviterte meg hjem til seg. Veldig snilt! Hun og mannen kjøpte stedet et år siden og det er veldig fint! Deilig å få dusja igjen. Svetter mye i løpet av en dag for å si det slik.