Grei fart over Hustadvika

Idag har vært en tøff dag. Til tross for ‘bare’ 24 km, så er jeg mer trøtt nå enn etter de 40 km igår. Startet ikke før i 19 tiden da det var motvind jeg håpet skulle løye. Den ga seg ikke før det nærmet seg slutten av etappen. Jeg tar kraftigere tak når det er mye motvind. Litt for kraftig.

Før jeg skulle over Hustadvika tok jeg en prat med en fisker. Trodde han var lokal, men han kom fra Harestua nord for Oslo og hadde jobba for Løvenskjold i 30 år. Han kjente godt til Mago som er speiderhytta jeg var mye på som liten. Det var nesten som å treffe en jeg kjente. Han og kona flyttet hit noen år siden og de stortrives.

Det ble en interessant tur over selve vika. Veldig mange skjær og store steiner som lå like ved overflaten. Dette med strømmen fra elven som renner ut i bukta gjorde at vannet var svært urolig. Men det var ikke så mye sjø, så det gikk helt greit.

Imorgen er målet Kr sund. På posten skal det ligge nytt liggeunderlag, og jeg skal kjøpe salt tabletter, tidevannsbok og noe annet som jeg ikke kommer på nå… 🙂