Bedre med tusen sild, enn én hai

Dagen begynte med intervju på radiosendinga til NRK Møre og Romsdal. Det var en artig opplevelse å sitte på ei strand med bølgeskvalp og måkeskrik, gjemt bak en paraply så vinden ikke skulle slå inn på mobilen. Fikk nå sagt en del om ME, så det var bra. Skal forsøke å legge ut link til intervjuet når det blir tilgjengelig på internett

Dette ble en bra padledag selv om det var veldig varmt og en del motvind på starten. Etter en times padling gikk jeg i land og la meg i skyggen og sov en time til. Ble dårlig med søvn inatt.

Turen over Grunnefjorden var fin. Det var mye måker og Lundefugl der. En gang spratt en Lundefugl opp av vannet bare to meter foran meg. Vet ikke hvem som skvatt mest, men jeg fikk dratt opp kameraet og tatt et par bilder før den svømte avgårde med sild i nebbet. Etterhvert ble det mye sild, og de spratt opp av vannet på alle kanter av kajakken. Heller tusen sild enn én hai sier nå jeg… 🙂

Kom meg forbi Bud og fikk slått opp teltet i 2 tiden på natta. Det ble 40 km på litt over 7 og en halv timer. Ligger nå godt an til å komme meg over Hustadvika bare det ikke blir for mye motvind imorgen.

Takk til Herr Magerøy på Magerøy som tilbød å kjøre meg til lokalbutikken for å gjøre innkjøp! Kjøpte bl.a. salt potetgull som søsteren min hadde anbefalt, og etter å ha spist de drakk jeg masse vann, men tisset veldig lite i forhold til vanlig. Får kjøpe salttabletter ved neste anledning…