Hviledag på Valderøya

Idag har jeg vært gjest hos Ralph og Trine og vasket klær og oppdatert hjemmesidene. Har klargjort i overkant av 20 ‘Dagens bilder’ med tekster. Broren min – Jon – sa at kuer, sauer og snegler kan folk se når de vil… Jeg tok hintet så de neste dagene blir det bilder fra landskapet jeg beveger meg gjennom.

Det er paradoksalt å kalle dager som dette for ‘hviledag’ for de er ofte mer stressende enn vanlige padledager! Fikk ikke tid til å skrive reisebrev denne gangen.

ME-foreningen
Har bestemt meg for å forsøke å bruke denne turen til støtte for ME foreningen. ME kalles også “postviralt utmattelses syndrom” eller “tretthetssyndrom”. En måte å beskrive ME er “Tap av utholdenhet”. En god kamerat har hatt ME de siste 15 åra, og søsteren min fikk diagnosen kort tid siden. Derfor føles det veldig riktig å bruke turen og disse sidene til støtte for ME foreningen i Norge. Etterhvert vil du bli utfordret til å sponse meg en krone eller to pr mil jeg padler, og pengene vil gå til forskning på ME hvor det skjer et gjennombrudd akkurat i disse dager. Men foreløpig kan du gå inn på denne adressen for å lese litt mer om ME www.me-foreningen.no/