Bestilling av nytt spruttrekk og liggeunderlag

Etter en god natts søvn i sjøbua til foreldrene til Dag ble jeg vekket av Sigbjørn og Tor Einar som skulle nedover mot Stadlandet. Dag slo følge med de. De hadde ‘bare’ tenkt seg til starten av Stad, men forholdene lå tydeligvis godt til rette for jeg fikk sms om at de hadde runda hele Stad og det er imponerende. Visstnok den lengste dagsetappen de har hatt så langt, og den må ha vært veldig lang!

Jeg brukte formiddagen på å ta en del telefoner. Fikk bestilt nytt liggeunderlag med magiske ‘anti skli’ egenskaper i håp om mer og bedre søvn de neste 80 dagene av denne turen, og et spruttrekk som Dag anbefalte på det varmeste. Gleder meg til mindre vann under dekk også. I det heletatt er det mye utstyr som er blitt byttet ut så langt. Det er om å gjøre å ha utstyr som gjør denne galskapen så behagelig som mulig!

Det ble en rolig dag på 25 km opp til Ralph og Trine, Mateo og Isak som bor på Valderøya utenfor Ålesund. Her føler jeg meg skikkelig hjemme, og kommer til å bruke hele morgendagen på å oppdatere hjemmesidene…

Inger og Svein! Har dårlig samvittighet for at jeg ikke stikker innom dere også, men det får bli på nedturen! Blir mye jobbing med hjemmesidene imorgen…