Livlig treff med padlere

Sov dårlig inatt gitt. Fant ikke noe sted som var rimelig flatt så jeg skled hele natta og det hjalp ikke at liggeunderlaget har punktert.

Dagens desiderte høydepunkt var å treffe Sigbjørn og Tor Einar som padler fra Lofoten til Haugesund der de kommer fra. Etter en tung dag på ‘jobben’ kom jeg til stedet Dag og Anne Ragnild bor for tida. Helt ved sjøen litt nord for Ulsteinvik. Det var helt konge!

Tilbrakte mye av kvelden med å spørre om ting som: Hva er rutinen når dere kommer iland for kvelden? Hva spiser dere? Rutevalg, utstyr osv. Har aldri følt meg så hjemme blandt medpadlere! På stedet var det en stamp som holdt 39 grader, så da det ble litt kjølig i 2 tida på natten hoppet jeg oppi. Deilig å varme den slitne skrotten! Dag er erfaren padler og tilbød meg å ‘leke’ på sjøen og øve mer på egenredning med årepose under kontrollerte forhold og i høy sjø. Det skulle jeg gjerne gjort, men han skulle slå følge med de to gutta mot Stad dagen etter, og jeg fortsatte mot Ålesund. Det var synd for dette var erfarne padlere og jeg kunne nok lært mye hvis vi hadde hatt tid og de rette forholdene. Kommer GJERNE på besøk en annen gang for å lære mer og håper å kunne bli med på Storm konvensjonen i oktober 🙂

Det ble en rimelig sen kveld. Veldig koselige folk med mye padleerfaring.

Anne Ragnild: jeg har prøvd å surfe på bølger nå da… Må bare vente på en dag med mer vind! Takk for hintet…