Ulvesund fyr og julestemning

Ulvesund fyr er det perfekte sted å dra hvis du trenger å komme deg bort fra kjas og mas noen dager! Du kan lese mer om Ulvesund fyr her http://www.ulvesundfyr.no/UlvesundFyr_n/Ulvesund_Fyr.html

Dette har vært første planlagte hviledag på ganske lenge. Det var rene julestemningen da jeg åpnet pakker fra mamma og pappa, Brynjulv Wasa og koselig kort fra Margrete Tennfjord som var med på oppussingsdugnad på fyret ifjord. Nå har jeg nytt undertøy, mer tørrmat, vanntette fyrstikker, vanntett pose til mobilen, oversiktskart over områdene jeg skal padle gjennom neste måned eller to, masse kokesjokkis, XL1 pulver og batterier for å nevne noe. Har også fått nye padlehansker og dekksbag. Er spent på å prøve begge deler. Har vasket neoprenhansker og sko i et middel som skal hjelpe mot lukt, kjøpt havregryn, rosiner og selvsagt Fantomet. Har vasket alle klær på første gang på lenge også!

Så ‘hvile’ dag er et relativt begrep. Skulle gjerne vært på nett også, men det har det ikke vært tid til denne gang.

Ikveld kom fyrmester Sølvi Hopland tilbake, så vi har sittet og pratet inn i de små timer. Hun sang noen nye sanger til meg, og dere kan glede dere til hennes neste album! Takk til Oskar og Liv for bl.a. tur til Måløy og deilig torskemiddag!

Imorgen går turen til Klosterøya der en overraskelse venter (!?) og så videre mot Stad.