49 km inn i mektigere natur

Idag padlet jeg en maraton og så 7 km til. Artig for det gikk ganske greit. Merker det litt i armene, men mest stølhet som vil gå over.

Merker at naturen begynner å bli mektigere nå! Høye fjell på begge sider og trange fjordarmer der skipsleia fører skipene fram til sørsiden av Stadt..

Det blåste fra sør. Innerst i Frøysjøen bestemte jeg meg klok at skade fra igår for å padle på baksiden av Rugsundøy. Da unngikk jeg Hornelen – et 860 meter høyt fjell som som går rett ned i havet der skipsleia er svært trang og tar en skarp 90 graders sving til venstre. Nei takk… Resultatet ble ca 3 timers padling i nokså hard motvind.

Etter 10 timers padling og 4 timers hvile kom jeg til Ulvesund fyr. Dette var et stort øyeblikk for da fikk jeg se Stadt med egne øyne for første gang! Ble tatt godt imot av foreldrene til Fyrmester Sølvi Hopland. Skal ha hvile/vaske klær/gå gjennom nytt utstyr dag imorgen.