Politianmeldelse

Værste dagen så langt. Dagen begynte med motvind, men det ble fort MYE værre.

Padlet forbi et oppdrettsanlegg. Da jeg var forbi så jeg en fiskebåt som hadde kurs rett mot meg. Rart tenkte jeg siden den ville kjøre rett inn i anlegget hvis den ikke la om kursen. (For ikke å snakke om at han hadde tatt meg først) Jeg justerte kursen litt, men så at båten justerte kursen sin mot meg. Jeg justerte kursen min kraftig den andre veien og på ny justerte fiskebåten kursen RETT MOT MEG…

Da ble jeg rimelig fortvila for nå var han ubehagelig nærme og hadde god fart og kurs rett mot meg. Trodde rett og slett det var slutten. I siste liten slakket han av på farten, tok en unnamanøver og begynte å kjefte på meg at jeg måtte holde meg unna anlegget. Jeg var så full av adrenalin at han fikk en saftig dose tilbake. Etter en meningsutveksling ristet jeg til slutt på hodet og padlet videre. Natt til søndag var jeg hos politiet i Florø og anmeldte duden. Vil ikke at noen andre skal oppleve det samme, og vil ikke at han skal leke Cowboy på sjøen.

Mange takk til politiet i Florø som tok meg vel imot natt til søndag.

Er nord for Florø nå, og gleder meg til å få noen dagsetapper mellom meg og det som skjedde.