Lengste dagen så langt

Lang dag med god fart. Takk til familien Karlsen for koselig frokost ved Keiserbukta! Brukte formiddagen på å gjøre litt reparasjoner. Bl.a padlehanskene. (Brukte tapen din Sverre) Tørket også begge lastelukene. ‘Ting’ ble våte igår siden det regna både da jeg pakket inn og ut…

Mange takk til Lars Ole, eller Unge Hankø blandt venner. Han har økt størrelsen på antall tegn her fra 254 til nærmest uendelig. Så heretter blir dagsrapportene litt mer utførlige. ThanX Hankø!

Idag har det vært medvind hele dagen, og det er første dagen det ikke har regna fra teltet er blitt tatt ned til det har vært oppe igjen. Men fortsatt for kaldt til å kalle det sommer…

Da jeg så Fitjar ble jeg sulten. Dro inn og fikk meg litt snadder. (Biff) Det ga meg nok energi til å padle over fjorden fra Stord til Huftarøy. Ble 4-5 km over åpent strekk. Det var stille og flott på sjøen. 37 km er lengste etappe så langt. Det gikk bra til tross for at jeg ikke startet før kl halv to.

Er veldig glad for at det stort sett er innaskjærs helt til Stad! På fredag blir det kanskje sterk nordvest vind. Jeg skal forsøke å komme meg til et sted med bredbånd imorgen for evt å kunne legge ut flere reisebrev og bilder. Bedre å ha en hel dag for å tilfredstille dere, enn å slite med sterk motvind…